Currysill

En sill med fin påskgul färg och currysmak.

Ingredienser

För 4 - 6 personer på en buffé.

  • 1 förp. 5-minuterssill, 420 g
  • 1 stort syrligt äpple
  • 1/2 liten rödlök
  • 2 dl lätt crème fraiche (15 %)
  • 1 msk curry
  • 1 krm salt
  1. Låt sillen rinna av. Skär den i bitar. Skala, kärna ur och skär äpplet i små tärningar. Skala och finhacka löken. 
  2. Vänd ner äpple, rödlök, curry och i crème fraichen. Vänd ner sillbitarna. 
  • Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.

  • Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.

  • Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.