Tabbouleh

Ingredienser

  • 2 portioner fullkornsbulgur

  • Grönsaksbuljong

  • 1/2 knippe rädisor

  • 3 salladslökar

  • 10 cocktailtomater (gärna blandade färger)

  • 1/2 gurka

  • 1/2 påse rucola eller babyspenat

  • 2 msk hackad bladpersilja

  • 2 msk hackad mynta

  • 2 msk olivolja

  • 1/2 citron

  • Salt

  • Peppar

Gör så här

  • 01.

    Koka bulgurn i buljong enligt anvisningarna på förpackningen och låt svalna lite.

  • 02.

    Dela rädisorna i kvartar, strimla salladslöken, dela tomaterna på hälften och tärna gurkan fint.

  • 03.

    Blanda ner grönsaker och örter i bulgurn.

  • 04.

    Häll på olivolja, citron, salt och peppar. Smaka av.

Våra kanaler

@itrim_sverige