Bananpannkaka
Släng inte bananer som börjar bli bruna, gör ett av våra mest eftersökta recept, passar både som frukost, lunch eller mellanmål. Favorit hos både stora och små!
Ingredienser
- 1 banan
- 1 ägg
- 1 msk mandelmjöl
- ev 1 krm bakpulver
- 1–2 tsk smör/rapsolja att steka i
- Mosa bananen. Knäck ägget och vispa ihop det med bananmoset. Tillsätt mandelmjölet (ev blandat med bakpulver) och vispa lite till. Smeten behöver inte vara slät.
- Hetta upp en panna med smör/rapsolja. Klicka ut 2–3 msk smet per pannkaka och låt få en fin stekyta innan du försiktigt vänder.
- Servera pannkakorna varma tillsammans med frukt och bär och gärna med kesella eller keso för ökad mättnad.
Prova tillsammans med
-
Mangolassi
Lassi dricker man i Indien för att släcka törsten. Vi rekommenderar den även som en efterrätt eller ett svalkande mellanmål.
-
Frukostmüsli
En knaprig (inte så söt) müsli som passar perfekt på en fruktsallad toppad med yoghurt eller keso. Tillsätt dina favoriter av torkad frukt eller nötter.
-
Chokladdoppade jordgubbar med avokadogrädde
En annorlunda efterrätt som kommer få dig och dina gäster att lämna bordet både mätta och positivt överraskade av en annorlunda kombination.
-
Avokadomacka
Avokado på en smörgås är en klassiker som funkar som både mellanmål eller som en lättare lunch eller middag. Här är vår absoluta favorit.
-
Acaibowl
Det här ser mer avancerat ut än vad det är. Och en mer antioxidant fullspäckad frukostskål är svår att få till.
Itrims goda och nyttiga recept
-
Måltider
-
Smått & gott
-
Ingredienser
-
Teman
-
Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.
-
Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.
-
Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.