Just nu

Itrim-testet

Svara på fem frågor och se vad din övervikt egentligen väger.

Prenumerera

Nyheter

Nu rullar #komitrim Food Truck Tour 2014 2014-09-08

Nu ger viktminskningskedjan Itrim sig ut på turné i Sverige. Under nio veckor kommer Itrims Food Truck rulla Sverige runt för att inspirera människor att välja en mer hälsosam livsstil. - Vi brinner för att få Sverige i trim. Det finns mängder av viktminskningsprogram och metoder att välja mellan idag. Turnén är ett sätt att möta människor som ännu inte vet vad Itrim erbjuder och berätta om vårt världsledande viktprogram, säger Jesper Tengblad, marknadschef på Itrim.

Måla hus 30 min = 2550 steg 2014-09-08

Itrim vill få Sverige i trim och inspirera fler till att röra på sig i vardagen. Ett bra sätt att hålla igång är att gå minst 10 000 steg per dag, men glöm inte att alla aktiviteter räknas - oavsett om den går att registrera med stegräknare eller inte. I bifogade stegomvandlartabell kan du se hur många steg 30 minuter av några vanliga vardagsaktiviteter motsvarar. Vår förhoppning är att tabellen ska inspirera till mer vardagsrörelse.

Itrims tidning nr 17 ute nu 2014-08-14

I Itrims tidning nr 17: Fredrik gick ner 40 kilo sommaren för fyra år sedan och blev inte igenkänd efter semestern. Hur gör han för att fortsätta hålla vikten? Recept på Kycklingburgare med rödbetstsatsiki från en av Itrims kokböcker och Malla som berättar om hur viktminskningen äntligen gjorde det möjligt att uppfylla en gammal dröm.