Just nu

Itrim-testet

Svara på fem frågor och se vad din övervikt egentligen väger.

Prenumerera

Nyheter

Itrims tidning nr 17 ute nu 2014-08-14

I Itrims tidning nr 17: Fredrik gick ner 40 kilo sommaren för fyra år sedan och blev inte igenkänd efter semestern. Hur gör han för att fortsätta hålla vikten? Recept på Kycklingburgare med rödbetstsatsiki från en av Itrims kokböcker och Malla som berättar om hur viktminskningen äntligen gjorde det möjligt att uppfylla en gammal dröm.

Från soffpotatis till hurtbulle - Itrim lanserar löparskola på nätet 2014-06-13

Nu lanserar Itrim en löparskola på nätet som vänder sig till alla som vill komma igång att springa eller utveckla sin löpning. I Facebook-appen "Från soffpotatis till hurtbulle" placerar du dig själv på hurtbulleskalan och får ett åtta-veckors löpschema som passar just dig. Kopplat till löparskolan finns fem instruktionsfilmer med Julia Liv där hon går igenom - Introduktion, Löpskolning, Löpteknik, Backträning och Intervallträning.

Itrim bjuder på hälsosamma midsommarrecept 2014-06-17

Dags att planera midsommarmaten? I bifogade PDF hittar du några hälsosamma Itrim-recept som passar lika bra på midsommarbuffén som under ljumma sommarkvällar: Matjestapas, Marinerad fläskkarré, Olivsalsa, Spenatsallad med grillad persika och grönmögelost, Grillad lättrimmad chillilax och Havrekorgar med vaniljcréme och jordgubbar mm.