Sallad med lomo, persika och mozarella

Ingredienser

  • 1 påse ruccola

  • 4 persikor

  • 15 skivor lomo

  • 1 boll mozarella

  • Saften från en halv citron

  • 1 tsk vitvinsvinäger

  • 2 msk olivolja

  • 1 klyfta vitlök

  • 1 röd chili

  • Salt och peppar

Gör så här

  • 01.

    Börja med dressingen. Pressa citronen i en skål och addera vinäger och olivoja. Pressa i en klyfta vitlök och skär chilin i tunna skivor. Salta och peppra frikostigt och rör runt. Låt stå medan du förbereder salladen.

  • 02.

    Bottna med ruccolan. Skölj persikorna noggrant under kallt vatten. Skär i klyftor och fördela över salladen. Addera lomon och riv mozarellan i lagom stora bitar. Häll dressingen över alltihop.

Våra kanaler

@itrim_sverige