Sallad med lomo, persika och mozarella
Sallad är alltid en höjdare när solen skiner. I den här utgåvan gifter sig persika med mozarella och härlig lomo. Lomo är en lufttorkad och lättrökt fläskytterfilé. Allt fett tas bort innan den marineras och röks.
Ingredienser
- 1 påse ruccola
- 4 persikor
- 15 skivor lomo
- 1 boll mozarella
Dressing
- Saften från en halv citron
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 2 msk olivolja
- 1 klyfta vitlök
- 1 röd chili
- Salt
- Peppar
- Börja med dressingen. Pressa citronen i en skål och addera vinäger och olivoja. Pressa i en klyfta vitlök och skär chilin i tunna skivor. Salta och peppra frikostigt och rör runt. Låt stå medan du förbereder salladen.
- Bottna med ruccolan. Skölj persikorna noggrant under kallt vatten. Skär i klyftor och fördela över salladen. Addera lomon och riv mozarellan i lagom stora bitar. Häll dressingen över alltihop.
Itrims goda och nyttiga recept
-
Måltider
-
Smått & gott
-
Ingredienser
-
Teman
-
Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.
-
Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.
-
Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.