Tabbouleh
Tabbouleh har sitt ursprung i Mellanöstern och är en matig sallad med bulgur som får frisk smak av persilja och mynta.
Ingredienser
Recept för 2 personer
- 2 portioner fullkornsbulgur
- Grönsaksbuljong
- 1/2 knippe rädisor
- 3 salladslökar
- 10 cocktailtomater (gärna blandade färger)
- 1/2 gurka
- 1/2 påse rucola eller babyspenat
- 2 msk hackad bladpersilja
- 2 msk hackad mynta
- 2 msk olivolja
- 1/2 citron
- Salt
- Peppar
- Koka bulgurn i buljong enligt anvisningarna på förpackningen och låt svalna lite.
- Dela rädisorna i kvartar, strimla salladslöken, dela tomaterna på hälften och tärna gurkan fint.
- Blanda ner grönsaker och örter i bulgurn.
- Häll på olivolja, citron, salt och peppar. Smaka av.
Prova tillsammans med
-
Ljummen tomatsallad
När tomater serveras ljumna framträder den härliga sötman från tomaterna på ett perfekt sätt.
-
Grillad lättrimmad chililax
Hett, sött och salt! Perfekt festrecept som det knappt går att misslyckas med. Grillad laxsida är alltid saftigt och gott.
Itrims goda och nyttiga recept
-
Måltider
-
Smått & gott
-
Ingredienser
-
Teman
-
Många faktorer styr vad vi väger, äter och tränar. Att hitta drivkraften till att gå ner i vikt är ett viktigt första steg.
-
Vi arbetar med individanpassade kostråd för viktminskning, viktökning och viktstabilitet. Det som är rätt för en person behöver inte vara rätt för en annan.
-
Fysisk aktivitet och rörelse är något vi alltid behöver. Regelbunden träning vid viktnedgång ger snabbare och mer hållbara resultat.